Kunstner

DURAN DURANIES

The Ultimate Duran Duran Tribute Band

Endelig er lykkedes at hive nok verdens bedste Duran Duran cover band til Danmark, så der er en helt unik live oplevelse i vente med hits på hits.

Duran Duranies bringer den fede vibe fra Duran Duran’s funky og atmosfærefyldte lyd helt ud over scenekanten og tvinger dine fødder til at danse som var du “Hungry Like The Wolf “
Duranies bringer en usædvanlig, pulserende atmosfære til enhver scene, med deres utæmmelige passion og musikalske ekspertise.

Oplev Duran Duranies, når de fremfører hitnumre som “Rio”, “Notorius”, “Planet Earth” og “Save a Prayer”, “Wild Boys, “A View To A Kill” og mange flere…

DURAN DURANIES blev dannet i Milano (Italien) i 2013 af Luke Le Bon (Luca Verrone).
Luca synger med samme power og entusiasme som Le Bon. Han synger med lethed alt fra Durans strålende pophits til deres forrygende rockklassikere og ikke mindst deres glitrende funk.

Duran Duranies har også optrådt på nogle af de største spillesteder i det centrale-nordlige Italien, Schweiz og Østrig med mange udsolgte koncerter. Takket være deres kunstneriske færdigheder og tro kopiering af lyden og stilen fra det originale band, er

DURAN DURANIES blevet et musikalsk vartegn for alle italienske Duran-fans og endnu mere med tusindvis af tilhængere over hele verden. Nu venter Danmark som det næste land de indtager.

En fantastisk livekoncert med lyd ud over det sædvanlige med en energisk frontmand med en ekstraordinær stemme: luk øjnene, og du vil føle, at du virkelig lytter til SIMON LE BON.

Varm op her:

JOAKIM HEDIGER

Joakim har været DJ i snart 40 år og spillet til privatfester, natklubber og events i ind-og udland. Han blev landskendt, da han blev studievært på diverse Tv-programmer på TV2, ZTV og TV3 i 90’erne. Mange har også haft fornøjelsen af at høre hans stemme på forskellige radiostationer siden 80’erne frem til i dag.

Han har optrådt på de store scener til populære arrangementer såsom: Rockshow, Langelands Festivalen, Esbjerg 80’er festival, Vi elsker 90’erne, Copenhagen Pride og diverse modeshows. Kort sagt: Omdrejningspunktet for Joakims karriere og liv er – og vil altid være – MUSIKKEN.

George Michael live tribute

Wham/ George Michael Celebration – Make It Big 40 (UK / DK) – George Michael og Andrew Ridgeley’s album Make It Big fylder 40 år og numrene derfra skal fejres.

BBC kalder Steve Mitchell for George Michael.

LYT til Steve Mitchell som synger George Michael.

Åh, den stemme. Savnet er enormt. Hits’ene er mange. George Michael vil være blevet 60 år – fans fejrer ham.
Steve Mitchell er en fantastisk George Michael, og lever af at synge de fantastiske sange vi alle elsker. Med på bas er Dave West, som har spillet med George Michael og WHAM. De kommer som fuldt liveband. Husk dansesko’ene.

Fans vil mødes og danse sammen til George Michael’s største sange. Klar til hits, dans og cocktails Tropicana Style.

Kom og hør hits på hits som Last Christmas, Club Tropicana, Careless Whispers, Everything she wants, Fastlove, A different Corner m.fl. Et stort bagkatalog til en uforglemmelig aften, og en hyldest af en uforglemmelig mand.
Denne George Michael Celebration er et MUST for alle George Michael fans – ikke så meget snak, men masser af musik og dans.

George Michael solgte flere end 85 millioner album på verdensplan, og han havde flere top 10-hits end The Beatles.

Varm op her med Celebrating George Michael:

Vokal: Steve Mitchell / Linda Andrews (X-Factor, Gospelsanger, Solist) Kor, Bas: Dave West UK – spillet med WHAM / George Michael med fuldt band

Benny Jamz

Benny Jamz’ indflydelse på det danske musiklandskab er langt større end mange måske er klar over. Den alsidige kunstner har, som stiftende medlem af både B.O.C og MOLO, været med til at forme og for evigt ændre den danske rapscene til det bedre. Med en innovativ tilgang og fingeren på pulsen af de nyeste trends har Benny Jamz introduceret en frisk lyd, der fortsat skaber bølger over hele landet.
Sideløbende med sin medvirken i de to prominente rapkollektiver har Jamz opbygget en stærk og stadigt stigende solokarriere med nu 3 anmelderroste og guld-certificerede albumudgivelser og flere håndfulde singler i eget navn. Debutalbummet ’1010’ fra 2020 fik et brag af en start med en direkte 1. plads på hitlisten og stor ros fra anmeldere. I juli 2022 udkom andet album ’Jamo’, som strøg direkte ind og peakede som nr. 1 på albumhitlisten og allerede et år senere var Jamz klar med et tredje album. ’Ny Sejr’ fra maj 2023 peakede, som de to tidligere albums, nr. 1 albumhitlisten og blev mødt med stor kærlighed fra både anmeldere og fans.
Også på livescenen bliver Benny Jamz ved med at levere. Sommeren 2023 lagde hit-rapperen visit forbi nogle af landets største festivaler, så som Roskilde Festival og Smukfest, hvor hans storslåede optrædener efterlod det altid tætpakkede publikum sultne efter mere.